GIVEAWAY+ EMPTIES #1:THE BODY SHOP, Balea, BYPHASSE, Macadamia, KIKO...

Došao je na red prvi post o potrošenim proizvodima. Da sam sačekala još koji dan bilo bi ih 3 puta više :) U ovom postu osim što ćete pročitati utiske o proizvodima, imate priliku da učestvujete u jednom GIVEAWAY-U.


Balea šampon za kosu za volumen sa marakujom i orhidejom, bez silikona, me je oduševio. Miris je božastven, nije previše gust, i mala kočina je dovoljna da bi zapenio. Ono čime sam oduševljena jeste što mi ovaj šampon odlaže pranje kose za jedan dan i uopšte mi ne iritira kožu glave. Pošto je šampon namenjen za volumen kose, to apsolutno ne očekujte od njega, za svakodnevno pranje kose, bez iritacija i peruti je odličan. Često je na akciji u DM-u i može se naći za oko 100 dinara. Pre neki dan sam uzela još jedan i dolazi u ambalaži od 300ml.
Balea gel za tuširanje sa mirisom šećerne vune Dolazi u ambalaži od 300 ml, sadrži negujuću formulu koja hidrira kožu i čuva njen balas, pH je neutralno. Ne isušuje kožu, lagan je i miris mu se ne zadržava dugo, nakon tuširanja, na koži.
Balea tečni sapun za ruke sa mirisom kokosa i pitaje (zmajevo voće). Održava prirodnu ravnotežu hidratantnosti kože nežnom formulom i hidratantnim sastojcima. Ovim tečnim sapunom sam potpuno razočarana, jedva sam čekala da ga potrošim, čak sam se i razmišljala i odmah da ga bacim. Miris mi se uopšte nije svideo, prethodno sam koristila balea tečni sapun za ruke za papajom, i mirisalo je celo kupatilo od njega. Međutim više ne mogu da ga nađem, i kao zamenu sam uzela ovaj, potpuni promašaj.



The Body Shop ši puter za telo Ovaj puter za telo je nezamenljiv ukoliko imate suvu kožu. Meni je bio idealan cele zime. Jednom dnevno sam ga koristila i narednih 24 sata koža je bila hidrirana. Miris se na koži zadržava satima, ili ćete obožavati ovaj miris ili će vam biti previše jak. Jedina mana, da biste ravnomerno rasporedili po koži mora da se zagreje prethodno u rukama.Ovo je proizvod koji je barem meni neophodan tokom zimskog perioda.
BYPHASSE vlažne maramice za skidanje šminke za osetljivu kožu. Nisam ljubitelj vlažnih maramica za skidanje šminje, putovala sam na par dana i zbog toga su najviše i kupljene. Potrošila sam par komada i istekao im je rok koji važi 3 meseca nakon otvaranja. Ne sadrže alkohol, korektno skidaju šminku, dosta su vlažne, miris je malo intenzivniji.



L'Occitane krema za ruke sa mirisom tešnjinog cveta O ovoj kremi sam nešto malo pisala  u prethodnom postu . Odlično neguje, jedino je miris malo intenzivniji i meni smeta.
The Body Shop lip butter sa mirisom čokolade Odlično neguje usne i oporavlja brzo ispucala usta. Cena je jača i ambalaža je nepraktična iz higijenskih razloga. Sadrži organski vosak i kakao puter.
Labello lip butter sa vanilom i makadamijom Ljubitelji vanile obožavaće ovaj proizvod. Miris je pravi zimski, masniji je od klasičnih labela, idealan za hladno vreme. Nažalost, nisam ga potrošila do kraja, a već je prošao rok i moram da ga bacim. Pakovanje je nepraktčno isto kao i kod The Body Shop lip butter-a, ukoliko niste kod kuće i nisu vam čiste ruke, nezgodno je naneti ga.
KIKO make up milano MAT MOUSSE Tečni puder, ne sadrži ulje, matira kožu. O ovom puderu jako kratko, jer mislim da zaslužuje zaseban post, odličan za ljude sa izrazito masnom kožom, koji žele porcelanski izgled lica. Nema da se kupi u Srbiji i cena mu je oko 12 eura.



Macadamia ulje za kosu Ulje omekšava kosu i skraćuje proces sušenja fenom. Verujem da ste čitali o ovom ulju dosta, tako da neću puno dužiti :) Kupujem treću bočicu od 30 ml jer mi jedna traje 4,5 meseci. Koristim ga nakon pranja, nanosim ga na krajeve, par puta sam ga nanosila na suvu kosu pre pranja. Odličan proizvod.
Ovo su moji utisci o ovim proizvodima, a sada GIVEAWAY!!!
 U GIVEAWAY-u dobijate:  -TONY MOLY I'm REAL masku za elastičnost
                                             -TONY MOLY trakicu za mitisere
                                             -L'Occitane kremu za ruke sa 20% ši butera 10ml



Pravila učestvovanja:

1.Lajkujte moju stranicu na Facebook-u: Don't leave house without perfume
2.Podelite javno stranicu
3.Zapratite me na Blog-u
4. U komentarima ispod ovog posta ostavite podatke pod kojim ste uradili prve 3 stavke i e-mail adresu.

U komentaru ćete dobiti redni broj, izvlačenje će se vršiti preko random.org. Nagradna igra važi samo za Srbiju, i troškove slanja snosim ja. GIVEAWAY traje do 27.05. do ponoći. Srećno svima! :)

Comments

  1. Odličan post, i sama obožavam Baleine proizvode pa su mi oni najviše privukli pažnju. Ovo Makadamia ulje mi deluje isto kao odličan proizvod. Zapratila sam tvoj blog, bilo bi mi drago da uzvratiš :)
    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  2. Hvala puno, zaista su odlični proizvodi. Pracenje uzvraceno. Ako zelis da ucestvujes u giveaway-u potrebno je lajkovati stranicu na fb i podeliti je :)

    ReplyDelete
  3. Done! Katarina Vucic
    email: beautiholic.kv@gmail.com <3

    ReplyDelete
  4. Bojana, b.topalovic@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. marko :), djuradjuric0076756@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Olivera, oliveravulicevic@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Giveaway je divan. Nažalost ne mogu učestvovati jer nemam FB. Ako nije obavezan napiši ovde u komentaru.

    Top 5 Alisha Marie Videos | laAdda​​

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako nije obavezan, pratim te a ovo je moj e-mail:
      laadda.offical@gmail.com

      Delete
    2. Hvala puno.Dovoljno je zapratiti na blog-u ukoliko nemaš fb. Broj 5. ;-)

      Delete
    3. U postu si napisala da ćeš pobednika odabrati 27, u ponoć, ali ga nisi odabrala. Kada ćeš ga odabrati?

      Delete
  8. Htela sam pobednika da objavim u novom postu, ali imam previse obaveza i nikako ne stizem da napisem. Napisala sam da nagradma igra traje do 27.5 do ponoci. Proglasenje ce biti uskoro, hvala na interesovanju. Pozdrav :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)