NEW IN 1 : TONY MOLY, Too Faced, Natura Siberica...

Iiiiiii moj prvi NEW IN post. Nema puno proizvoda, jer ne volim da se nakupi puno stvari. Potpuno sam se zaljubila u koreansku kozmetiku i samo naručujem nove stvari. Još par stvarčica treba da stigne i plus sam naručila još, ali o tome u nekom drugom postu. Što se tiče noviteta tu su TONY MOLY tračice protiv mitisera, Natura Siberica dnevna krema, Too Faced maskara, MUW konjac sundjer. 


Dnevna krema za lice na bazi japanskog bagrema namenjena je za masnu i mešovitu kožu. Japanski bagrem smiruje kožu, stimuliše regeneraciju i reguliše balans lipida. Ekstrakti divljeg altajskog vijuka i medunike hidriraju kožu i kontolišu sebum. Pored svega, ova krema stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, dubinski hrani i hidrira kožu, smanjuje pojavu fnih linija i bora. Smanjuje pore i kontroliše lučenje sebuma. Sadrži SPF-15 koji štiti kožu od isušivanja i štetnog UV zračenja sunca. Još nisam krenula da je koristim jer imam L'Occitane kremu sa božurom, koja je pri kraju. 
Too Faced BETTER THAN SEX maskaru sam dobila i jedva čekam da je koristim. Trenutno imam svilene trepavice koje treba da skinem ovih dana. Maskara sadrži kolagen koji trepavicama daje punoću i neverovatnu dužinu. Ovo je mini verzija maskare.



MUW (make up works) konjac sunđer je napravljen od korena biljke Konjac koja vodi poreklo iz Azije. Namenjen je za osetljivu kožu, koja je sklona iritacijama. Odličan je za čišćenje pora i mitisera. Kupljen je u DM-u.

TONY MOLY Strawberry maska protiv mitisera razlikuje se od ostalih jer sadrži 3 koraka, odnosno 3 različite trake. Rezultat su uklonjeni mitiseri i nečistoće, koža je glatka i sa manje vidljivim porama. Prva traka otvara pore i priprema ih za korak 2. Drži se 15-20 minuta. Korak 2: malo se sa vodom navlaži nos i zalepi se traka 2  koja se drži 10-15 minuta. Treća traka smiruje kožu ukoliko se iritirala tokom koraka 2 i preporučeno držanje je 5-10 minuta. Poručila sam ih sa eBay-a.

TONY MOLY Egg Pore Nose Pack su trake za uklanjanje mitisera. U kutiji se nalazi 7 traka koje sadrže aktivni ugalj i belance. Nanosi se na vlažan nos i ostavi se da odstoji 15-20 minuta, nakon čega se ukloni poput normalnih traka za mitisere. Takođe su naručene sa eBay-a.

Da li vam se sviđaju noviteti? 

Comments

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)