GIVEAWAY + NEW IN #2

GIWEAVAY je u toku, ako volite korejsku kozmetiku TONY MOLY ili još uvek niste isprobali, ovo je savršena prilika da se prijavite za nagradnu igru. Sve detalje vezane za nagradnu igru, možete naći u ovom postuNEW IN #2 nije trebalo da se nađe tako brzo na blogu, ali znate kada uđete po jednu stvar i vidite nešto novo, pa još nešto što je sniženo, a pritom vam ništa ne treba i na kraju izađete sa 10 stvari. Tako sam ušla u DM drogeriju po tečni sapun za ruke sa makadamijom i vanilom, koji je nov, nisu ga još uvek dobili i izašla sa stvarima koje mi nisu potrebne, ali su ili snižene ili ih nisam pre videla.



BYPHASSE tonik za lice sa ružinom vodicom Koristila sam ga ranije i bila sam jako zadovoljna ovim proizvodom. Dolazi u ambalaži od 500 ml i trenutna cena u DM-u je 299 din. Prilično niska cena za količinu koju dobijete. Ovaj tonik je namenjen za sve tipove kože, čak i za one sa najosetljivijom kožom, jer ne sadrži alkohol. Koristila sam ga 2 puta dnevno, ujutru posle umivanja i uveče nakon skidanja šminke i čišćenja lica. Pruža osećaj svežine i koža je nakon njegovog korišćenja mekana. Rok nakon otvaranja je 6 meseci.

BYPHASSE gel za čišćenje lica sa hamamelisom i vitaminom E  Nisam ga ranije koristila i najviše sam ga uzela jer je bio na sniženju. Dolazi u ambalaži od 200 ml, cene tačne se ne sećam, ali nije više od 300,400 dinara. Namenjen je za sve tipove kože, pH neutralna formula i  ne sadrži alkohol, parabene. Dubinski čisti kožu, otklanja sve nečistoće i čuva prirodni balans kože.

Dove dezodorans powder soft Sadrži 1/4 kreme i 0% alkohola i smanjuje iritaciju kože, kontroliše znojenje 48 sati. Dolazi u klasičnom Dove pakovanju i ima blag miris. Najviše mi odgovaraju Dove dezodoransi i ne menjam ih već duži niz godina.


Balea pena za kupanje vanila krem Prvi put vidim ovakav tip proizvoda koji dolazi u ambalaži kao dezodorans. Kada se skine poklopac ima pumpicu na vrhu poput pene za brijanje. Namenjen je za sve tipove kože. Sadrži ulje avokada koji nežno čisti kožu i ostavlja je glatkom. Miris je savršen slatkasto voćni. Dolazi u pakovanju od 200 ml i cena je oko 200 dinara.




Balea pena za čišćenje lica Ova pena je namenjena za mešovitu kožu i kožu sklonu nečistoćama. Sadrži voćne kiseline i dubinski čisti pore. Nežno uklanja izumrle ćelije kože nakon čega ten deluje čistije. U svom sastavu ima pantenol i hamamelis koji održavaju prirodnu hidratantnost kože.



Balea tečni sapun za ruke puter mleko i limun Zahvaljujući svojoj blagoj formuli čisti, neguje i hidrira kožu. Miris je savršen, poput kolača sa limunom i šećerom. Želim da napomenem konkretno za ovaj sapun, ukoliko neko nije video  na DM-ovom sajtu sledeće obaveštenje: '' Balea tečni sapun sa pumpicom puter mleko & limun 500 ml sa rokom trajanja 06.2019.i šaržama 637541 i 637542. U dm drogerie markt u Srbiji  nema u prodaji  proizvoda sa  šaržama  u kojima je utvrđena prisutnost bakterije Enterobacter gergoviae. dm drogerie markt Srbija je u skladu sa informacijama dobijenim od  proizvođača iz predostrožnosti povukao proizvod Balea tečni sapun puter mleko & limun 500 ml iz svih prodajnih objekata. Utvrđeno je da šarže  u kojima je ustanovljeno prisustvo bakterije Enterobacter gergoviae,  637541 i 637542 (rok upotrebe: 06.2019), nisu prisutne u Srbijite je proizvod ponovo u prodaji.  Kako su najveći prioriteti bezbednost naših kupaca i  ispravnost proizvoda, ukoliko u posedu imate ovaj tečni sapun sa navedenim šaržama molimo Vas da ga ne koristite, već vratite u najbližu dm drogeriju gde će Vam novac biti vraćen. '' Sapun koji sam uzela nema ove šarže. 

Da li ste koristili nešto od gore pomenutih proizvoda?

Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)