GIVEAWAY + NEW IN #2

GIWEAVAY je u toku, ako volite korejsku kozmetiku TONY MOLY ili još uvek niste isprobali, ovo je savršena prilika da se prijavite za nagradnu igru. Sve detalje vezane za nagradnu igru, možete naći u ovom postuNEW IN #2 nije trebalo da se nađe tako brzo na blogu, ali znate kada uđete po jednu stvar i vidite nešto novo, pa još nešto što je sniženo, a pritom vam ništa ne treba i na kraju izađete sa 10 stvari. Tako sam ušla u DM drogeriju po tečni sapun za ruke sa makadamijom i vanilom, koji je nov, nisu ga još uvek dobili i izašla sa stvarima koje mi nisu potrebne, ali su ili snižene ili ih nisam pre videla.BYPHASSE tonik za lice sa ružinom vodicom Koristila sam ga ranije i bila sam jako zadovoljna ovim proizvodom. Dolazi u ambalaži od 500 ml i trenutna cena u DM-u je 299 din. Prilično niska cena za količinu koju dobijete. Ovaj tonik je namenjen za sve tipove kože, čak i za one sa najosetljivijom kožom, jer ne sadrži alkohol. Koristila sam ga 2 puta dnevno, ujutru posle umivanja i uveče nakon skidanja šminke i čišćenja lica. Pruža osećaj svežine i koža je nakon njegovog korišćenja mekana. Rok nakon otvaranja je 6 meseci.

BYPHASSE gel za čišćenje lica sa hamamelisom i vitaminom E  Nisam ga ranije koristila i najviše sam ga uzela jer je bio na sniženju. Dolazi u ambalaži od 200 ml, cene tačne se ne sećam, ali nije više od 300,400 dinara. Namenjen je za sve tipove kože, pH neutralna formula i  ne sadrži alkohol, parabene. Dubinski čisti kožu, otklanja sve nečistoće i čuva prirodni balans kože.

Dove dezodorans powder soft Sadrži 1/4 kreme i 0% alkohola i smanjuje iritaciju kože, kontroliše znojenje 48 sati. Dolazi u klasičnom Dove pakovanju i ima blag miris. Najviše mi odgovaraju Dove dezodoransi i ne menjam ih već duži niz godina.


Balea pena za kupanje vanila krem Prvi put vidim ovakav tip proizvoda koji dolazi u ambalaži kao dezodorans. Kada se skine poklopac ima pumpicu na vrhu poput pene za brijanje. Namenjen je za sve tipove kože. Sadrži ulje avokada koji nežno čisti kožu i ostavlja je glatkom. Miris je savršen slatkasto voćni. Dolazi u pakovanju od 200 ml i cena je oko 200 dinara.
Balea pena za čišćenje lica Ova pena je namenjena za mešovitu kožu i kožu sklonu nečistoćama. Sadrži voćne kiseline i dubinski čisti pore. Nežno uklanja izumrle ćelije kože nakon čega ten deluje čistije. U svom sastavu ima pantenol i hamamelis koji održavaju prirodnu hidratantnost kože.Balea tečni sapun za ruke puter mleko i limun Zahvaljujući svojoj blagoj formuli čisti, neguje i hidrira kožu. Miris je savršen, poput kolača sa limunom i šećerom. Želim da napomenem konkretno za ovaj sapun, ukoliko neko nije video  na DM-ovom sajtu sledeće obaveštenje: '' Balea tečni sapun sa pumpicom puter mleko & limun 500 ml sa rokom trajanja 06.2019.i šaržama 637541 i 637542. U dm drogerie markt u Srbiji  nema u prodaji  proizvoda sa  šaržama  u kojima je utvrđena prisutnost bakterije Enterobacter gergoviae. dm drogerie markt Srbija je u skladu sa informacijama dobijenim od  proizvođača iz predostrožnosti povukao proizvod Balea tečni sapun puter mleko & limun 500 ml iz svih prodajnih objekata. Utvrđeno je da šarže  u kojima je ustanovljeno prisustvo bakterije Enterobacter gergoviae,  637541 i 637542 (rok upotrebe: 06.2019), nisu prisutne u Srbijite je proizvod ponovo u prodaji.  Kako su najveći prioriteti bezbednost naših kupaca i  ispravnost proizvoda, ukoliko u posedu imate ovaj tečni sapun sa navedenim šaržama molimo Vas da ga ne koristite, već vratite u najbližu dm drogeriju gde će Vam novac biti vraćen. '' Sapun koji sam uzela nema ove šarže. 

Da li ste koristili nešto od gore pomenutih proizvoda?

No comments:

Post a Comment

EMPTIES #6

Došao je na red post o potrošenim proizvodima. Opet se nakupilo dosta proizvoda, neki su dobili zasebne recenzije. U nastavku teksta vas o...

Like on Facebook