Tony Moly maske za lice

Tony Moly je korejski brend koji je prepoznatljiv po svojim zabavnim ambalažama koje podsećaju na igračke. Iako su pakovanja u obliku voćkica, banane, jabuke , višnje, životinja, jaja, iza svega se krije ozbiljna kozmetika. Njihov cilj je prirodna kozmetika i ne testiraju na životinjama. U Srbiji, Tony Moly brend možete naći u Sephori. Za sada sam kupila samo maske za lice i poručila sam ih sa e-Bay-a. Cene na e-Bay-u su znatno niže, kao i na njihovom oficijalnom sajtu, u odnosu na Sephoru.Poručila sam 2 vrste Tony Moly I'm REAL maski za elastičnost i za pore. Maska za lice u maramici je 100% pamuk. Ne sadrže paraben, benzofenon, trietanol. Instrukcije za nanošenje maske se nalaze na poleđini pakovanja i kažu da se na očišćeno lice stavi i ostavi da deluje 20-30 minuta. Nakon skidanja maramice, ostatak umasirati u kožu.Tony Moly I'm Real za elastičnost sa narom ima voćni miris. Ova maska je neverovatno hidrirajuća, umornu kožu vraća u život i pruža joj osećaj svežine. Koža je nakon korišćenja blistava  i preporučila bih je svakome posle duge i teške nedelje. :)

Tony Moly I'm Real za negu pora sa crnim vinom miriše na voće. Ujednačava teksturu lica i smanjuje pore. Sadrži ekstrakt crnog vina, u malim količinama,  i ruzmarin. Nakon korišćenja pore nisu izgledale mnogo manje, ali mi se sviđa što hidrira i osvežava kožu. Naročito ako koristite glinene maske često, ova maske je odlična kako biste osvežili svoju kožu.

Da li ste probali neki Tony Moly proizvod?


No comments:

Post a Comment

EMPTIES #6

Došao je na red post o potrošenim proizvodima. Opet se nakupilo dosta proizvoda, neki su dobili zasebne recenzije. U nastavku teksta vas o...

Like on Facebook