Tony Moly maske za lice

Tony Moly je korejski brend koji je prepoznatljiv po svojim zabavnim ambalažama koje podsećaju na igračke. Iako su pakovanja u obliku voćkica, banane, jabuke , višnje, životinja, jaja, iza svega se krije ozbiljna kozmetika. Njihov cilj je prirodna kozmetika i ne testiraju na životinjama. U Srbiji, Tony Moly brend možete naći u Sephori. Za sada sam kupila samo maske za lice i poručila sam ih sa e-Bay-a. Cene na e-Bay-u su znatno niže, kao i na njihovom oficijalnom sajtu, u odnosu na Sephoru.



Poručila sam 2 vrste Tony Moly I'm REAL maski za elastičnost i za pore. Maska za lice u maramici je 100% pamuk. Ne sadrže paraben, benzofenon, trietanol. Instrukcije za nanošenje maske se nalaze na poleđini pakovanja i kažu da se na očišćeno lice stavi i ostavi da deluje 20-30 minuta. Nakon skidanja maramice, ostatak umasirati u kožu.



Tony Moly I'm Real za elastičnost sa narom ima voćni miris. Ova maska je neverovatno hidrirajuća, umornu kožu vraća u život i pruža joj osećaj svežine. Koža je nakon korišćenja blistava  i preporučila bih je svakome posle duge i teške nedelje. :)

Tony Moly I'm Real za negu pora sa crnim vinom miriše na voće. Ujednačava teksturu lica i smanjuje pore. Sadrži ekstrakt crnog vina, u malim količinama,  i ruzmarin. Nakon korišćenja pore nisu izgledale mnogo manje, ali mi se sviđa što hidrira i osvežava kožu. Naročito ako koristite glinene maske često, ova maske je odlična kako biste osvežili svoju kožu.

Da li ste probali neki Tony Moly proizvod?


Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)