Re-Gen Oil


Tokom puberteta hormoni divljaju, varira kilaža, neki smršaju, neki se ugoje, problemi sa bubuljicama... Od puberteta ostale su mi strije i borbu protiv njih vodim već duže vreme. Isprobala sam razne meleme, kreme i pored moje upornosti one nisu izbledele niti su nestale skroz. Čitala sam razne postove na tu temu, ali ništa mi nije pomoglo. Na kraju sam negde pročitala da strije ne mogu da se uklone i da trajno ostaju na koži, jedino može da se spreči njihov nastanak. I jedno vreme ništa nisam koristila, ali nisam mogla da odolim da ne kupim kada sam ugledala Re-Gen Oil. 



Re-Gen Oil je formulisano sa prirodnim uljima nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, sadrži vitamine A i E, sadrži jedinstvenu formulu PCL Liquid za regeneraciju kože koja sinergijski pojačava efekat sastojaka i pomaže da se bolje apsorbuju u kožu. Neven stimuliše rast novih ćelija kože; ruzmarin ublažava kongestiju, nadutost i oticanje kože; kamilica ima efekat hlađenja i umiruje kožu; lavanda ima umirujuće dejstvo na suvu kožu i protiv svraba; vitamin A pomaže u poboljšanju elastičnosti, teksture i tena kože; vitamin E daje vlažnost epidermisu, čineći kožu glatkom i elastičnom.

Re-Gen Oil dokazano pomaže u sledećim slučajevima:
1) Ožiljci
2) Strije
3) Dehidrirana koža
4) Neujednačena boja kože
5) Zrela koža





Re-Gen poboljšava izgled novih ili postojećih strija. Može da se koristi za strije nastale u trudnoći, od naglog povećanja ili gubitka kilograma , naglog rasta u pubertetu i kod bodibildera. 



Dolazi u plastičnom pakovanju od 125ml. Cena je oko 2000. Trenutno je na akciji u DM-u 1+1 gratis. Koristim ga već dva dana i još je rano za prve utiske. Miris nije previše jak, najviše se oseća lavanda. I veliko iznenađenje veoma brzo upija.
Za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Bez parabena, bezbedan je za primenu u trudnoći. Koristi se 2-3 puta dnevno najmanje 3 meseca.

Da li ste isprobale Re-Gen Oil? Kakva su vaša iskustva sa strijama?

Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)