Sephora Mix and Play

Sephora je lansirala novu Mix and Play kolekciju, inspirisana azijskim ritualima čišćenja lica. U zavisnosti od tipa kože, da li je masna, suva ili kombinova koža, ovi proizvodi pružaju detoksikaciju i hidrataciju. Proizvodi obuhvataju vlažne maramice, micelarne rastvore i gelove, micelarna mleka, kreme za čišćenje/umivanje, pilinge,proizvode za negu usana. Dolaze u 6 boja i svaka boja sadrži određeni sastojak koji odgovara različitim potrebama kože. To su aktivni ugalj, kokos, ruža, nar, zeleni čaj i YUZU. Yuzu je japansko voće i spada u citruse, liči na mandarine, ali ima mnogo više vitamina C. Odlično je prirodno sredstvo protiv stresa i poboljšava cirkulaciju.


Micelarne vode dolaze u 2 varijante: Aktivni ugalj (čišćenje i detoksikacija) i Zeleni čaj (matiranje). Dolaze u ambalaži od 100ml i cena je 670 dinara.
Micelarna mleka dolaze u 2 varijante Kokosova voda i Ruža. Ruža pruža hidrataciju, a kokosova voda umiruje kožu. Cena je 670 dinara i mogu se naći u ambalaži od 100ml.
Micelarni gelovi takođe dolaze u  2 varijante: Nar (daje energiju koži i preporučuje se damama sa zrelijom kožom) i Yuzu. Takođe dolaze u ambalaži od 100 ml i cena im je 670 dinara.
Kreme za čišćenje lica dolaze u 4 varijante: Yuzu, Nar, Ruža i Kokos. Pored krema za čišćenja postoje još i 2 pilinga: Aktivni ugalj i Zeleni čaj. Cena je 800 dinara i dolaze u ambalaži od 50 ml.


 Pored micelarnih voda, mleka, gelova i krema za čišćenje, u Mix and Play kolekciji se nalaze vlažne maramice za uklanjanje šminke i to ne uobičajene već prema potrebama vaše kože. U pakovanju se nalazi 25 komada i cena je 760 dinara. Naravno brinuli su i o usnama, i postoji pet balzama za usne i jedan piling i cena im je 670 din. Ja sam se odlučila za 2 proizvoda iz ove kolekcije i to za micelrnu vodu sa aktivnim ugljem i micelarni gel koji sadrži Yuzu. Micelarna voda sadrži ekstrakt uglja i poput magneta izvlači nečistoće iz kože. Osim što služi kao sredstvo za skidanje šminke može da se koristi i za svakodnevno čišćenje lica. Nakon ispiranja ne zateže i ne iritira kožu, uklanja šminku korektno. Yuzu micelarni gel, možete i sami da zaključiti ima gelastu strukturu i u dodiru sa vodom ne peni. Miriše na mandarine i gejpfrut.Da li ste probale neki od proizvoda iz Mix and Play kolekcije? Kako vam se čine?

Comments

Popular posts from this blog

Hada Labo Super Hydrator

Alverde ulje i krema za lice od divlje ruže

Alverde Aqua gel