Sephora Mix and Play

Sephora je lansirala novu Mix and Play kolekciju, inspirisana azijskim ritualima čišćenja lica. U zavisnosti od tipa kože, da li je masna, suva ili kombinova koža, ovi proizvodi pružaju detoksikaciju i hidrataciju. Proizvodi obuhvataju vlažne maramice, micelarne rastvore i gelove, micelarna mleka, kreme za čišćenje/umivanje, pilinge,proizvode za negu usana. Dolaze u 6 boja i svaka boja sadrži određeni sastojak koji odgovara različitim potrebama kože. To su aktivni ugalj, kokos, ruža, nar, zeleni čaj i YUZU. Yuzu je japansko voće i spada u citruse, liči na mandarine, ali ima mnogo više vitamina C. Odlično je prirodno sredstvo protiv stresa i poboljšava cirkulaciju.






Micelarne vode dolaze u 2 varijante: Aktivni ugalj (čišćenje i detoksikacija) i Zeleni čaj (matiranje). Dolaze u ambalaži od 100ml i cena je 670 dinara.
Micelarna mleka dolaze u 2 varijante Kokosova voda i Ruža. Ruža pruža hidrataciju, a kokosova voda umiruje kožu. Cena je 670 dinara i mogu se naći u ambalaži od 100ml.
Micelarni gelovi takođe dolaze u  2 varijante: Nar (daje energiju koži i preporučuje se damama sa zrelijom kožom) i Yuzu. Takođe dolaze u ambalaži od 100 ml i cena im je 670 dinara.
Kreme za čišćenje lica dolaze u 4 varijante: Yuzu, Nar, Ruža i Kokos. Pored krema za čišćenja postoje još i 2 pilinga: Aktivni ugalj i Zeleni čaj. Cena je 800 dinara i dolaze u ambalaži od 50 ml.


 Pored micelarnih voda, mleka, gelova i krema za čišćenje, u Mix and Play kolekciji se nalaze vlažne maramice za uklanjanje šminke i to ne uobičajene već prema potrebama vaše kože. U pakovanju se nalazi 25 komada i cena je 760 dinara. Naravno brinuli su i o usnama, i postoji pet balzama za usne i jedan piling i cena im je 670 din. 



Ja sam se odlučila za 2 proizvoda iz ove kolekcije i to za micelrnu vodu sa aktivnim ugljem i micelarni gel koji sadrži Yuzu. Micelarna voda sadrži ekstrakt uglja i poput magneta izvlači nečistoće iz kože. Osim što služi kao sredstvo za skidanje šminke može da se koristi i za svakodnevno čišćenje lica. Nakon ispiranja ne zateže i ne iritira kožu, uklanja šminku korektno. Yuzu micelarni gel, možete i sami da zaključiti ima gelastu strukturu i u dodiru sa vodom ne peni. Miriše na mandarine i gejpfrut.



Da li ste probale neki od proizvoda iz Mix and Play kolekcije? Kako vam se čine?

Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)