Jul Purity Box

I ovo je poslednji paket koji je stigao 2 dana nakon što sam otputovala na more. Radi se o Purity Box kutiji, verujem da ste upoznati sa ovim konceptom kozmetičkih kutija. Za razliku od ostalih u ovoj tačno znate šta vam dolazi. Možete se pretplati na mesečnu, šestomesečnu i godišnju članarinu. Zapravo ovo je online prodavnica gde možete da kupujete prirodnu kozmetiku. Ja sam se pretplatila na mesečnu članiranu jer mi se svideo sadržaj kutije i mislila sam da ga ponesem na more, ali nažalost nije stigao na vreme, tako da ostavljam za sledeću godinu neke stvari koje su namenjene za more. A šta se to sve nalazi u julskoj kutiji možete saznati u nastavku teksta. 


Ova roza kutija zajedno sa gelom za tuširanje stigli su zajedno u paketu. Ovaj gel je malo iscureo, ali ništa strašno. Pre svega oduševljena sam bojom kutije i jednostavnim dizajnom.


U kutiji se nalazi BIOBAZA sun losion za produženje preplanulog tena, BIOBAZA golden sun zlatni pekmez za brzo tamnjenje i bronzanu put, Nikel mirisna krema za telo za sve tipove kože, BIOBAZA tečna formula pekmeza za brzo tamnjenje i Keims kupka i gel za tuširanje sa maslinom i karite puterom.


BIOBAZA sun losion koji produžava preplanuli ten je 98% prirodan proizvod. Ima dvostruko dejstvo, osim što intevno neguje kožu nakon izlaganja suncu, produžava postojanost preplanulog tena. Idealan je za sve tipove kože, jer uspostavlja neohodnu ravnotežu vlažnosti koži i ne masti. Rezultat je mekana koža i ujednačen ten. Dolazi u pakovanju od 150ml i rok nakon otvaranja mu je 12 meseci. Ja ga nisam otvarala, ne znam ni kako miriše, čuvam ga sledeću godinu.
BIOBAZA pekmez za brzo tamnjenje i bronzanu put, takođe je 98% prirodan, ne sadrži veštačke boje i nije testiran na životinjama. Preporučuje se za kožu koja je već preplanula. Pošto se nalazi u providnom pakovanju boja pekmeza je braon i ima zlatne čestice u sebi. U pakovanju se nalzi 250 ml pekmeza i on ostaje za sledeću godinu.
BIOBAZA tečna formula pekmeza za brzo tamnjenje je 100% prirodan proizvod. Bogato je karotenoidima iz šargarepe. Ne sadrži zaštitni faktor, te se koristi na preplanuloj koži. U tubici se nalazi 20ml proizvoda, čeka sledeće leto.


Sledeće 2 stvari ću isprobati uskoro. Keims kupka i gel za tuširanje sa maslinom i karite puterom, 250 ml. Maslinovo ulje intenzivno hidrira kožu, a karite puter prodire u kožu, ne zatvara pore. Sadrži i jasmin koji ima opuštajuća i anti-aging svojstva.
Nikel mirisna krema za telo za sve tipove kože, ne sadrži parabene. Rok nakon otvaranja je 6 meseci i dolazi u pakovanju od 50 ml. 
Cena Purity Box-a za jedan mesec iznosi 1900 dinara. Ako se pretplatite na šestomesečnu članarinu ili na godišnju imate popuste.


Da li vam se svideo sadržaj kutije?


Comments

  1. Sadržaj julske kutije je zaista jako divan. Sviđaju mi se svi proizvodi.

    laAdda | Q&A - postavljajte pitanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, samo mi je krivo što nije stigao ranije. :)

      Delete
  2. Nisam nikada naručila Purity Box mada koliko vidim ne deluje loše :) Više mi se dopada onaj Glambox zbog toga što se ne zna šta bude u njoj haha, a što se tiiče ove kutije slažem se da je dizajn prelep, jendostavan a p r e d i v a n :) Prozivodi u njoj ovog meseca mi ne bi baš koristili jer sam gledala da što manje pocrnim i budim na Suncu jer ne volim taman ten i Sunce :(( Ali tebi bi sigurno odgovaralo ne sumnjam <3 <3

    Boomy's Place

    ReplyDelete
    Replies
    1. Par puta sam narucivala Glambox, i nekad je ok, nekad sam bas razocarana. I svako dobije razlicito 😕. Vise mi odgovara Puritybox jer odmah znas da li da kupis ili ne, jer znas sadrzas kutije. Ali naravno zato i postoje oba, pa kome se sta vise svidja, tako i naruci. 😉

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)