EMPTIES #4

Danas je na red došao post o potrošenim proizvodima nakon dužeg vremena. Do danas sam mislila da sam poslednji post o potrošenim proizvodila pisala nedavno, dok nisam pogledala da je poslednji post bio u oktobru. U nastavku teksta možete da pročitate šta sam to potrošila, kao i koje ću proizvode sigurno ponovo kupiti. 


Mixa micelarna voda za osetljivu i kombinovanu kožu, koristila sam je isključivo za skidanje šminke. Ovo je pakovanje od 400 ml i rok nakon otvaranje je 6 meseci. Šminku skida sasvim korektno, osim ukoliko imam veću količinu maskare, potrebno mi je više proizvoda kao i tufera. Nije mi izazivala nikakvo crvenilo, a što se tiče vodootporne šminke, stvarno ne znam kakva je, jer ne koristim vodootpornu šminku. Cena ove micelarne je oko 400 dinara, mislim da je sasvim korektna uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta.

O L'Occitane  Bonne Mère gelu za tuširanje sam već pisala. (klik) Jeste jača cena, ali dosta dugo traje. Ne mislim da je neophodna stvar, ima i drugih gelova za tuširanje koji su isto prirodni i ne sadrže parabene po dosta nižoj ceni.

Organic Shop pilingu za kožu sam takođe već pisala. (klik) Ovaj piling spada u jače pilinge zato što sadrži morsku so. Piling je prirodan i ne sadrži parabene. Meni je ovaj piling odgovarao, sledeći na redu je takođe Organic Shop, ali sa šećerom. Često je na sniženju i snižena cena je oko 350 dinara. 

Balea tečne sapune ste mogli već da vidite na mom blogu. Koristim samo njih i mislim da su savršeni što se tiče odnosa cene i kvaliteta. 



Dove balzam i šampon sam dobila za dinar, prilikom kupovine Dove proizvoda u iznosu od 999 dinara. Zajedno sa šamponom i balzamom u setu sam dobila i BB kremu koju i dalje koristim. Ovo je Youthful vitality kolekcija namenjena za kosu bez vitalnosti.  Šampon i balzam su mi savršeno odgovarali na moru, međutim kada sam se vratila nakon nekog vremena, počeli su dosta da mi maste kosu. Ne verujem da ću ih ponovo kupiti.

Byphasse toniku sa ružinom vodicom sam pisala ranije. (klik) Ovaj tonik je meni toliko dobar, da ne mogu da zamislim dnevnu/noćnu rutinu čišćenja lica bez njega. Toliko mi odgovara da sam kupila treće pakovanje, iako sam nameravala da promenim i isprobam neki drugi. Ogromna količina proizvoda za male pare, ne izaziva nikakvu iritaciju, koža je nežna nakon njegovog korišćenja.

MBeauty maska-pakovanje za nokte i zanoktice. Unutra se nalazi 10 listića u obliku prsta koji se stavljaju na svaki po jedan. Sadrži buter od semena kakaoa, sojin protein, hidrolizovan kolagen, ulje argana i makadamije. Dubinski hrani i hidrira hrapave i slabe nokte. Koristila sam samo jedanput, zaista su zanoktice nakon korišćenja mekše, ali je efekat karatkotrajan. Mnogo bolje rezultate sam imala od nekih krema za ruke, što se mene tiče nepotrebna stvar. 


Gillete Venus brijač je iz limitirane kolekcije i trajao mi je isto koliko i onaj na menjanje patrona. Potpuno mi je odgovarao, tako da ću u budućnosti sigurno ponovo kupiti.

Essie lak za nokte u nijansi fiji imam skoro godinu dana. Ovo je najlepša nijansa na svetu. Koristila sam ga i zimi i leti iako je nežno roze boje. Dovoljna su 2 sloja kako biste dobili ujednačenu boju. Često se može naći na sniženju u DM-u.



Nuxe Huile Prodigieuse čarobno suvo ulje je recenzirano na blogu. (klik) Ovo ulje je zaista čarobno. Koristila sam ga najviše za telo, probala sam i par puta kao masku za kosu. Sigurno ću ponoviti kupovinu, ali prvo želim da isrobam Olival suvo ulje.

Hedera Vita gel protiv celulita sa cimetom, bršljanom, ruzmarinom + efekat kafe. Ovaj gel ne sadrži parabene, pakovanje je veliko 350ml, a cena je oko 300,400 dinara. Gel sadrži sitne čestic, mislim da je od cimeta, koža je nakom njegovog korišćenja nežna i mekana.


Ovo su bili proizvodi koje sam potrošila u zadnje vreme. Da li ste isprobali vi nešto? Kakvi su vaši utisci o potrošenim proizvodima?










Comments

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)