Balea maske

U DM drogerijama pojavile su se nove Balea maske. Radi se o Balea noćnim maskam za lice i postoje četiri vrste. Naravno, pošto sam zaljubljenik u iste, otišla sam i uzela sam tri različite, četvrte nije bilo. Pored noćnih maski za lice, uzela sam i dve Balea maske za lice u maramici. Nijednu nisam isprobala, u ovom postu ću vam samo predstaviti koje su, koji im je efekat, kome su namenjene... 


 Balea noćne maske za lice dolaze u preslatkom pakovanju, unutra se nalazi 8 ml maske. Postoje četiri vrste divlja ruža, avokado pastel, zeleni čaj i alga plava. Uzela sam sve osim avokado pastel, jer je nije bilo. Dolaze u kapsuli, i koliko mogu da vidim pošto je providna ambalaža rekla bih da su gelaste strukture plava alga i zeleni čaj, dok je divlja ruža kremasta. Maska divlja ruža namenjena je za zatezanje i sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt divlje ruže. Pogodna je za sve tipove kože. Smanjuje dubinu bora, poboljšava elastičnost kože i hidrira kožu. Maska zeleni čaj, pogodna je za sve tipove kože, sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zelenog čaja. Utiče na obnavljanje kože i poboljšava elastičnost. Maska alga plava namenjena je za čišćenje kože, takođe sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt algi. Čisti i hidrira kožu, pogodna je za sve tipove kože.


Uputstvo za korišćenje sve tri maske je isto. Uveče nakon čišćenja kože, maska se nanosi na lice, vrat i dekolte i ostavi se da deluje preko noći. Ujutru se opere lice. Pošto je maska lagana i brzo se upija može se koristiti i preko dana. U tom slučaju naneti masku na čisto lice i ostavi 15-20 minuta da deluje, potom ostatke maske nežno ukloniti maramicom.


Balea maske u maramici Sweet Mango i Cool Melon namenjene su za sve tipove kože. Cool Melon sadrži ekstrakt lubenice i intenzivno hidrira. Sadri i bademovo ulje koje čini kožu mekanom. Sweet Mango je sa ekstraktom manga i takođe intenzivno hidrira. Maska se nanosi na očišćeno lice i ostavi se da deluje 10 minuta, nakon toga se ukloni. Ostatak maske se umasira. U svakoj kesici se nalazi po jedna maramica.

Ove maske imaju preslatka pakovanja i naravno veliki plus što su pogodne za sve tipove kože.

Da li ste isprobali neku masku?Comments

Popular posts from this blog

Hada Labo Super Hydrator

Alverde ulje i krema za lice od divlje ruže

Alverde Aqua gel