Balea maske

U DM drogerijama pojavile su se nove Balea maske. Radi se o Balea noćnim maskam za lice i postoje četiri vrste. Naravno, pošto sam zaljubljenik u iste, otišla sam i uzela sam tri različite, četvrte nije bilo. Pored noćnih maski za lice, uzela sam i dve Balea maske za lice u maramici. Nijednu nisam isprobala, u ovom postu ću vam samo predstaviti koje su, koji im je efekat, kome su namenjene... 


 Balea noćne maske za lice dolaze u preslatkom pakovanju, unutra se nalazi 8 ml maske. Postoje četiri vrste divlja ruža, avokado pastel, zeleni čaj i alga plava. Uzela sam sve osim avokado pastel, jer je nije bilo. Dolaze u kapsuli, i koliko mogu da vidim pošto je providna ambalaža rekla bih da su gelaste strukture plava alga i zeleni čaj, dok je divlja ruža kremasta. Maska divlja ruža namenjena je za zatezanje i sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt divlje ruže. Pogodna je za sve tipove kože. Smanjuje dubinu bora, poboljšava elastičnost kože i hidrira kožu. Maska zeleni čaj, pogodna je za sve tipove kože, sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zelenog čaja. Utiče na obnavljanje kože i poboljšava elastičnost. Maska alga plava namenjena je za čišćenje kože, takođe sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt algi. Čisti i hidrira kožu, pogodna je za sve tipove kože.


Uputstvo za korišćenje sve tri maske je isto. Uveče nakon čišćenja kože, maska se nanosi na lice, vrat i dekolte i ostavi se da deluje preko noći. Ujutru se opere lice. Pošto je maska lagana i brzo se upija može se koristiti i preko dana. U tom slučaju naneti masku na čisto lice i ostavi 15-20 minuta da deluje, potom ostatke maske nežno ukloniti maramicom.


Balea maske u maramici Sweet Mango i Cool Melon namenjene su za sve tipove kože. Cool Melon sadrži ekstrakt lubenice i intenzivno hidrira. Sadri i bademovo ulje koje čini kožu mekanom. Sweet Mango je sa ekstraktom manga i takođe intenzivno hidrira. Maska se nanosi na očišćeno lice i ostavi se da deluje 10 minuta, nakon toga se ukloni. Ostatak maske se umasira. U svakoj kesici se nalazi po jedna maramica.

Ove maske imaju preslatka pakovanja i naravno veliki plus što su pogodne za sve tipove kože.

Da li ste isprobali neku masku?



Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)