Korean Sheet Masks Haul #2 Too Cool For School, Tony Moly...

Kada sam se vratila sa mora sačekalo me je dosta paketa. Jedan od paketa koji je stigao dok nisam bila tu, predstaviću vam danas. Početkom jula naručila sam maske za lice sa RoseRoseShop-a, kada je počelo veliko letnje sniženje. Pisala sam vam da iste ove maske, odnosno prodavac (RoseRoseShop), ima i na eBay-u, da su cene malo veće u odnosu na zvanični sajt, u principu dođe na isto. Na RoseRoseShop-ovom zvaničnom sajtu su cene niže ali se plaća dodatno u odnosu na težinu paketa. Meni je iskreno draže da kupujem sa zvaničnog sajta, jer uvek mi pošalju dodatne neke testere, što je po meni super, da isprobate nešto novo. U nastavku možete da pročitate šta sam to poručila, ukoliko vas zanima.



HIDDENcos Americano Mask namenjena je za hidrataciju, sadrži ekstrakte kafe koji hrane kožu. Maska je koštala manje od 1$, a pakovanje me je oduševilo. Kako se koristi? Pre stavljanja maske, temeljno se očisti i umije lice i potom se stavi maska. Ostavi se na licu 20-30 minuta, nakon čega se skine, a ostatak maske se umasira u kožu.
A'PIEU Coconut Milk maska je takođe namenjena za hidrataciju. Neobično pakovanje, princip korišćenja je isti, samo što se ova maska drži 10-20 minuta. Cena ove maske je manje od dolar. 


Sledeće tri maske su maske Tony Moly branda, dve su I'm REAL, a jedna je PURENESS 100. Bela maska I'm REAL sadrži pirinač i namenjena je za blistavu kožu. Ekstrakt pirinča čini umornu kožu blistavom. Plava maska I'm REAL sadrži morske alge i namenjena je za pročišćavanje kože. Obe maske se drže na licu, nakon čišćenja i umivanja 20-30 minuta. PURENESS maska sadrži crveni ženšen koji vraća koži sjaj. Postupak korišćenja je isti kao za prethodne dve. Cena svake maske je bila 0.68 $. 


Sledeće dve maske su Too Cool For School. Masku za hidrataciju i korekciju bora, koja sadrži 30% kokosove vode, već sam naručivala i to ste mogli da vidite u ovom postu. Takođe u istom tom postu ste mogli da vidite ovu EGG cream mask samo plavu koja je za smanjivanje pora. Ova žuta maska namenjena je za hidrataciju i sadrži ekstrakt kokosa i žumanceta. Ekstrakt kokosa i žumanceta hrane i neguju kožu, čine kožu hidriranom i vraćaju sjaj. Postupak korišćenja obe maske je sledeći: na očišćeno i tonirano lice nanese se maska i ostavi se da odstoji 10-20 minuta. Nakon toga, maska se skine i ostatak se umasira u kožu. Cena je bila oko 2-3$.


Sledeće dve maske su WELCOS KWAILNARA. Jedna je za zelenim čajem i pruža koži duboku hidrataciju i čistoću. Ova druga je namenjena smanjenje pora i regulaciju sebuma. Koriste se nagon umivanja i toniranja lica, ostave se 10-20 minuta, nakon toga se maska skine a ostatak se umasira u kožu. Cena jedne maske je 0.30$. 


Sledeća stvar je trakica ETUDE HOUSE za uklanjanje mitisera sa brade. Sadrži crni ugalj koji i u pakovanju dolazi samo jedna trakica. Koristi se kao i ostale trakice za uklanjanje mitisera, brada se pokvasi zatim se zalepi trakica i ostavi se da deluje 10-15 minuta, nakon toga se skine. Cena ove trakice 0.34$. 


Moje omiljene trakice za uklanjanje mitisera su Tony Moly, ali sam imala želju da isprobam neke nove, i opredelila sam se za Holika Holika Pig-Nose Clear. U pakovanju dolazi 10 komada. Način korišćenja je isti kao i za druge trakice za uklanjanje mitisera. Cena ovog pakovanja je 3$. 


I za kraj tu su testeri koje su mi poslali. Tu su kreme koje sadrže kozje mleko, zatim krema protiv bora, krema za obnavljanje kože, krema za sunčanje...



Da li ste isprobale neku masku?




Comments

  1. Ajme preslatko izglesaju ove maskice nabavila bi ih samo radi izgleda haha :)) Draga zelis li da se medjusobno zapratimo ?
    http://hisandherway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakovanja su preslatka, jako su kreativni. Zapratila sam 😉

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)