Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)

Danas ću vam predstaviti svoje utiske o predivim puterima za telo Alverde. Pre nego što kažem nešto više o ovim puterima, želim vam puno sreće, zdravlja, ljubavi, uspeha, sjajnih knjiga, filmova, serija, uspeha, dobrog provoda, upoznavanja sjajnih ljudi, šetanja, putovanja, zaljubljivanja... Sve što želite, da vam se ostvari u ovoj 2018-oj godini. Prvi post u 2018-oj godini započinjem o Alverde puterima za telo i mogu odmah da vam kažem da su mi se svideli, a za više nastavite sa čitanjem :)


U pakovanju se nalaze 3 različite vrste Alverde putera za telo od po 50 ml: smokva, smokva-narandža i smokva-lavanda. Ovo je limitirano izdanje i kupila sam ga na sniženju u DM-u. Ovo je prva stvar od Alverde koju sam kupila, ali ne i poslednja. Ovi puteri ne sadrže sintetičke mirise, boje i konzervanse. 


Prvi koji sam probala i koji trenutno koristim je klasičan puter sa smokvom. Kada se otvori poklopac, nalazi se zaštita, tako da sigurno znate da neko pre vas nije otvarao. U odnosu na ostale putere koje sam koristila, dosta je ređe teksture, više je krema nego puter i bele je boje. Miriše na slatko, ali ne guši, miris se ne zadržava preterano dugo na koži.


Ovaj puter za telo se jakooooo brzo upija, što je veliki plus kada žurite i nemate puno vremena, odmah nakon mazanja možete se obući. Što se tiče nege, više je za ljude sa normalnom kožom, mislim da ne bi odgovaralo nekome sa izrazito suvom kožom. Prijatno sam iznenađena ovim puterom, jer nije mastan i mislim da bi mi čak odgovarao i tokom letnjeg perioda. 



Oduševljena sam ovim puterom za telo, sviđa mi se i ambalaža i miris i tekstura i sigurno ću ponoviti kupovinu. Da li ste probali neki Alverde puter za telo?

P.S. Uskoro će na blogu biti giveaway, pošto ga nije bilo dugoooo, između ostalog želela bih da neko dobije jedan ovaj puter, pa me zanima koji biste više voleli da se nađe u giveaway-u smokva-narandža ili smokva-lavanda?

Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo