Hada Labo Super Hydrator

Danas vam pišem o najprodavanijem proizvodu u Japanu, koji se proda na svake 2 sekunde. U pitanju je Hada Labo Tokyo Losion Super Hidrator. Odmah nakon Koreje, Japan je sledeća najjača država za inovaciju i kvalitet proizvoda za negu kože. Koristim ga skoro mesec dana i već sam stekle utiske koje želim da podelim sa vama. Ukoliko vas zanima više o ovom proizvodu nastavite sa čitanjem :)


Hada Labo Super Hidrator dolazi u plastičnoj ambalaži od 150 ml i japanski je broj 1 za negu lica. Kada se skine poklopac ima pumpica, pomoću koje izlazi lagani, vodenasti gel koji sadrži kompleks tri tipa hijaluronske kiseline. Prodire u najdublje slojeve kože i na taj način sprečava dehidrataciju kože. Usporava proces starenja. Zbog svoje lagane teksture ne ostavlja nikakav trag i odlična je podloga za šminku i namenjen je svi tipovima kože, čak i najosetljivijoj. Bez parfema, boja, parabena i mineralnih ulja. 


Super hidrator nanosim nakon umivanja i pre stavljanja kreme, nekada samo ujutru, obično i ujutru i uveče. Može se nanositi i više puta dnevno. Neverovatno brzo upija, ali ne ostavlja onaj neprijatan osećaj zatezanja, da morate odmah da nanesete kremu za lice. Tekstura gela je savršena svilenkasta i nije lepljiv. Ovaj super hidrator me je toliko oduševio da ga ubacujem u svoju dnevnu rutinu nege lica. Nije od onih proizvoda koji pružaju samo trenutnu hidrataciju. Ovaj proizvod je zaslužan za savršen porculanski ten žena u Japanu. Trenutno se može kupiti samo u DM drogerijama. Cena je oko 2000, ja sam ga kupila na sniženju kada je bio oko 1500 dinara. Rok nakon otvaranja je 9 meseci. Moja velika preporuka za sve koji nisu probali.



Da li ste probali Hada Labo super hidrator?



Comments

  1. Super post ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ReplyDelete
  2. Probala I odusevila se,jedini preparat gde su rezultati vidljivi odmah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se svidja. Savrsen proizvod koji cu ponovo kupiti.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)