BYPHASSE Keratin Shampoo

Danas pišem o BYPHASSE šamponu za kosu koji sadrži tečni keratin. Koristim ga već neko vreme i stekla sam sam prve utiske o ovom šamponu koje želim da podelim sa vama. Osim Byphasse šampona za kosu koji odnedavno koristim, obožavam njihov gel za umivanje i tonik sa ružinom vodicom. 


Dolazi u plastičnom providnom pakovanju sa pumpicom i unutra se nalazi 520 ml šampona. Obožavam pakovanja sa pumpicom, jer su mnogo praktičnija od onih na preklop, naročito ako su vam mokre ruke, pumpica i te kako olakšava upotrebu. Šampon štiti kosu od isušivanja i obezbeđuje joj dodatnu negu tokom pranja, čineći je nahranjenom, jačom i otpornijom. Pošto dolazi zima i hladnije vreme, idealno je vreme da vidim da li će ovaj šampon stvarno štititi moju kosu od isušivanja. Keratin, koji se prirodno nalazi u strukturi dlake, štiti vlakna dlake i ojačava njen prirodan sistem odbrane od spoljnih faktora. Ojačava vlakna dlake i dubinski hrani. Daje blistavost kako ravnoj tako i kovrdžavoj kosi. 


Pošto imam dugu kosu meni je potrebno 3-4 puta da pritisnem pumpicu i ta količina je dovoljna za moju dužinu kose. Dosta peni, što inače više volim kod šampona. Miris je osvežavajući. Nisam ga nanosila samostalno, uvek nakon njega nanesem balzam, jer sam tako navikla, a i imam pramenove. Ne iritira mi kožu glave, ne svrbi me koža nakon njega i ne stvara mi perut. Osim toga, nakon njegovog korišćenja, moja kosa izgleda isto i drugog dana i dalje ima volumen. Ne masti mi kosu dodatno i odlaže mi pranje kose. 
Za sada sam zadovoljna ovim šamponom i preporučila bih ga svima kome je kosa bez volumena i kome se brzo masti koren kose.

Da li ste probale Byphasse šampon sa tečnim keratinom? Kakva su vaša mišljenja o njemu?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)