ORGANIC SHOP Atlantic Algae body polish

Već duže vreme planiram da kupim piling za telo i moj izbor je pao na ORGANIC SHOP. Pošto imam njihov gel za tuširanje i zadovoljna sam proizvodom odlučila sam se da probam i njihov piling za telo. Prvo sam htela da uzmem neki sa šećerom, ali mi je prodavačica rekla da su jači pilinzi sa morskom solju, a takav sam i htela, uzela sam piling '' Atlantik alga''. Proizvod ne sadrži SLS, parabene i silikone. Ovaj proizvod je 99,54% prirodan. Kupila sam ga u Natura Siberica radnji u Kajmakčalanskoj ulici, trenutno je na sniženju i košta 354 dinara.


Piling se nalazi u plastičnom pakovanju sa poklopcem. Unutra se nalazi 250 ml proizvoda. Miriše na sveže, miris me podseća na limun, ne znam kako bih drugačije opisala miris. Nanosi se na vlažnu kožu, laganim pokretima se masira, potom se ispere. Ovo je piling koji zaista spada u grublje pilinge, zahvaljujući morskoj soli, odstranjuje izumrle ćelije kože. Koža je nakon njegovog korišćenja nežna. Koristila sam ga za predeo butina i stomaka. Ne znam da li bi odgovarao osobama sa osetljivom kožom, jer je poprilično grub. Ja sam zadovoljna učinkom, jer šta sam tražila, našla sam. :) 


Koje vi pilinge za telo koristite?


Comments

  1. Predivan post, draga. Piling je savršen. Ne koristim nikakav piling, ali bih mogla da koristim jer je ovaj predivan.

    laAdda Update - School is over! | laAdda​​​

    ReplyDelete
  2. Hvala puno. Piling je zaista odlican, ali napominjem da ljudima sa osetljivom kozom ne znam da li ce odgovorati. Ali ko trazi grublji piling, bice zadovoljan. :)

    ReplyDelete
  3. The ingredients sounds good for your skin😊

    ReplyDelete
  4. The ingridents are great, 99.54% are natural. This product doesn't contains SLS, parabens and sicicones. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)