MINI DM HAUL

Danas sam ušla u DM drogeriju po 2,3 stvari, a izašla sam sa ogromnom kesom punom proizvoda. Jednostavno nisam mogla da odolim, ne znam da li i vi imate taj problem. Realno, sve stvari koje sam kupila ću koristiti ali još nisam ni prethodne potrošila, ali neka ih da se nađe, jer dobro sniženje ili akcija se ne sme propustiti. A šta sam sve to kupila, možete pročitati u nastavku teksta.


Lutajući po prodavnici i razgledajući šta sve imaju po policama, ugledala sam kod Dove krem gelova za tuširanje akciju na kupljene Dove, Dove men + care ili Rexona proizvode u vrednosti od 999 dinara na poklon dobijate set proizvoda za kosu. Iskreno jedino od Dove-a što koristim jesu dezodoransi, a s obzirom da su mi dezodoransi uvek potrebni odlučila sam se da iskoristim akciju. 


Uzela sam dva dezodoransa, jedan sa krastavcem i zelenim čajem, drugi je sa kruškom i aloe verom, uzela sam jedan muški Dove dezodorans (nije na slikama). Želim da napomenen da su trenutno Dove dezodoransi na sniženju i koštaju 309 dinara. Da bih ispunila uslove za poklon set, odlučila sam se za krem gel za tuširanje sa mirisom smokve i narandžinog cveta koji dolazi 1+1 gratis i košta 299 dinara. 


Na poklon se dobija Dove set za kosu Youthful Vitality kolekcija, namenjena kosi koja je izgubila vitalnost. U setu se nalazi šampon, regenerator i BB krema. Šampon je namenjen za svakodnevnu upotrebu, lagana formula koja ne otežava kosu i vraća joj bujnost. Regenerator sadrži kokosovo ulje koje neguje kosu i vraća joj mekoću i sjaj. BB krema štiti kosu koja je izgubila vitalnost od daljih oštećenja. Milsim da je ovo odlična akcija i da je ne treba propustiti. :) 


Tečni sapun za ruke već imam, ali je pri kraju, pa neka se nađe. Trenutno koristim sa limunom i miris je savršen, a sada sam uzela sa makadamijom i vanilom koji takođe savršeno miriše. Čisti, neguje i hidrira, klasičan DM-ov tečni sapun za ruke, cena je 159 dinara za 500 ml. 
Trenutno su na sniženju DM proizvodi za sunčanje, nisam još krenula da se spremam za more, ali nisam mogla da odolim ovom SUNDANCE losionu za sunčanje sa kokosom kada sam ga ugledala. Vodootporan je, sadrži glicerin i vitamin E, ima ZF 20 i miriše na ''more''. :)  Kreme za sunčanje sa većim zaštnim faktorom tek planiram da uzmem. Cena ovog losiona je 295 dinara za 200 ml.
Prvi put uzimam Balea penu za brijanje, do sada sam koristila ili muške pene za brijanje ili neko ulje. Pena za brijanje sa lubenicom i kokosom sadrži ulje avokada i aloe veru, pogodna je za osetljivu kožu. Videla sam da ima još 2 vrste, ova je limited edition, unutra se nalazi 150 ml proizvoda i košta 199 dinara.


Ebelin tuferi su po meni najbolji, posle dosta vremena odlučila sam da ih zamenim i uzela sam neke druge, koji su bili užasni, odvajali se, čak su i grubi, ali o njima u nekom drugom postu. Tako da sam odlučila da ne eksperimentišem više i  da se vratim proverenim Ebelin tuferima, u pakovanju se nalazi 70 komada i koštaju 105 dinara. 
Ebelin odstranjivač laka za nokte bez acetona sadržoi bioten i arganovo ulje. Idealno je i za nokte koji se lako lome. Ovaj odstranjivač je sa pumpicom što je veliki plus jer lako možete da dozirate. Pre sam koristila njihov rozi odstranjivač laka, bez pumpice i uvek mi je izlazilo više proizvoda nego što treba. Cena je 199 dinara za 125 ml.
SANFT & SICHER Vlažni toaletni papir sa ekstraktom kamilice sam dobila za dinar jer sam kupila njihov toalet papir (nema ga na slikama). Unutra se nalazi 60 komada, i mislim da će čekati neko putovanje kako bi bilo isprobano.

DEIN BESTES štapići za grickanje za kuce. Sa govedinom i ćuretinom, bez dodatka žitarica. Sadrže vitamin A, D3 i E. U pakovanju se nalazi 8 komada, mada je neko bio nestrpljiv i nije mogao da sačeka pa prođe slikanje, tako da su na slici 7 štapića. :) Cena je 175 dinara. 

Da li vam se sviđa mini DM haul?











Comments

  1. Thanks a lot :D

    all products sounds amazing my dear. I love Dove products!

    NEW DECOR POST | 10 ways to FIND PEACE AND SERENITY at HOME :D
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  2. Thank you. Great to know that you love Dove :)

    ReplyDelete
  3. Thanks a lot :D

    you have a lot of products that I really want to try

    NEW REVIEW POST | Essence: SERUM that leaves your skin FLAWLESS :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  4. Thanks a lot :D

    amazing collection of products

    NEW OUTFIT POST | Psychologists Sessions: Things That You CAN LEARN.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)