BYPHASSE tonik sa ružinom vodicom

Mislim da ste svi već čuli za BYPHASSE tonik sa ružinom vodicom za sve tipove kože. Ovo je prva stvar koju sam isprobala od BYPHASSE proizvoda i oduševila sam se, pa sam isprobala još neke proizvode, a neke tek planiram da kupim. Ovo je drugo pakovanje koje sam kupila i trenutno koristim. Kupila sam ga u DM-u na akciji, u maju, i cena je iznosila 299 dinara. 


Dolazi u ogromnoj roze plastičnoj ambalaži od 500 ml, sa zatvaračem na odvrtanje. Volela bih da postoji manje pakovanje, koje bi bilo idealno za putovanje ili za tašnu, da ne biste morali da presipate u manje flašice. Otvor je malo veći, pa mi često izađe više proizvoda nego što mi je potrebno, ukoliko nisam dovoljno pažljiva. Tonik sa ružinom vodicom u svom sastavu ne sadrži alkohol, pa je pogodan i za najosetljivije tipove kože. Tonik koristim najčešće 2 puta dnevno, a nekad i 3 puta, nakon umivanja. Otklanja sve nečistoće sa lica i obezbeđuje prirodan pH balans. Miris je predivan i ne zadržava se dugo na licu. Nakon njegovog nanošenja koža je mekana, sveža i blistava. Ovaj tonik ne zateže lice i ne isušuje kožu. Rok nakon otvaranja je 6 meseci.


Ovo je sjajan proizvod, naročito što se tiče odnosa cene i kvaliteta. Za jako male pare dobijete ogromnu količinu proizvoda koji je odličan. 

Da li ste probale Byphasse tonik sa ružinom vodicom? Koje vi tonike koristite?



Comments

  1. Tonik je predivan, draga. Drago mi je da si zadovoljna njime.

    Moviemania: The Notebook | laAdda

    ReplyDelete
  2. Drago mi je da delimo isto misljenje :) Savrsen je.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Balea ulje za čišćenje lica

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)